Uutiset

Tämä on Bahnhof

Bahnhof on yksi Ruotsin vanhimmista ja nykyään yksi maan suurimmista Internet-palveluntarjoajista.

Yhtiö perustettiin vuonna 1994 hyvin selkeällä filosofialla: Bahnhof tulee rakentumaan vapaalle kommunikaatiolle irrallaan valtion valvonnasta sekä riittävälle turvallisuudelle taatakseen sellaisen digitaalisen vapauden, jota me kaikki odotamme. Tämän filosofian mukaan olemme eläneet ja kehittyneet alusta saakka.

Bahnhof ei säilytä mitään muita lokitietoja asiakkaistaan kuin ainoastaan laissa määrätyt tiedot – tulkitsemme lakeja niin rajoitetusti kuin voimme. Emme valvo tuottamaasi liikenteen sisältöä. Toimimme aktiivisesti digitaalista yksityisyyttäsi loukkaavia lakeja ja määräyksiä vastaan.

Bahnhofin verkossa olet suojattu sekä osana Pohjolan nopeinta runkoverkkoa. Emme myöskään kuulu aikaisemmin valtion omistamien Internet-operaattoreiden kömpelöön järjestelmään. Olemme nopeita reagoimaan, oli kyseessä sitten palvelumme toimittaminen tai verkkoinfrastruktuurin vahvistaminen alueilla, joissa on useita halukkaita asiakkaita samanaikaisesti.

Ruotsissa Bahnhof on tunnettu aktiivisesta työskentelystä vapaamman Internetin puolesta. Vastustamme lainsäädäntöä, joka helpottaisi yksityisen viestinnän valvontaa, ja meitä pyydetäänkin useasti neuvottelemaan uusista asiaa koskevista laeista. Syy on yksinkertainen: Sinun pitäisi voida luottaa siihen, että se, mitä teet verkossa on yhtä yksityistä kuin perinteisen kirjekuoren lähettäminen.

Voit luottaa siihen, että samat periaatteet pätevät myös, kun laajennamme ja rakennamme palveluitamme Suomessa. Tervetuloa matkaamme!

Lisää uutisia

Account Manager – Helsinki

Bahnhofista Bahnhof on vuonna 1994 perustettu internet- ja teleoperaattori, joka tarjoaa nopeita, turvallisia ja edullisia internet-palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille ympäri Pohjois-Euroopan. Olemme vahvasti sitoutuneita teknologiaan

Lue lisää

Kyllä, kartta on tarkoituksenmukainen

Bahnhof on kansainvälinen yritys mutta pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa. Monet työntekijöistämme ovat esimerkiksi ukrainalaisia ja tämän vuoksi emme ole puolueettomia, kun kyse on Venäjän hyökkässodasta Ukrainaa

Lue lisää

Bahnhof – vihdoinkin Suomessa!

Bahnhofin eri nopeuksien laajakaistapalveluita voi ostaa 31. tammikuuta alkaen niin yksityis- kuin yritysasiakkaat. Bahnhof pyrkii erottumaan muista toimijoista panostamalla tietoturvaan ja yksityisyydensuojaan sekä teknologisesti parhaisiin

Lue lisää