Nyheter

Internet med sekretess – äntligen i Finland!

Med start idag, den 31 januari, lanserar vi vårt prisbelönta bredband för privatpersoner och företag i Finland. Självklart med samma höga säkerhet och sekretess som har gjort Bahnhof ett namn världen över.

Med devisen Internet med sekretess har Bahnhof lett den svenska bredbandsutvecklingen sedan starten 1994. Oöverträffade hastigheter och ett starkt fokus på rätten till integritet har gjort våra kunder till de nöjdaste i Sverige, år efter år. Nu har turen kommit till Finland! Jon Karlung, VD:

– Det känns fantastiskt att vara på plats! Vi har redan fått ett varmt välkomnande med många hurrarop. Det finns ett uppdämt behov av riktigt vasst bredband både bland privatpersoner och företag. Det här betyder också att vi stärker vårt nordiska fibernät rejält. Vi får nu ännu kortare kommunikationsvägar mellan länderna vilket våra kunder kommer märka av.

Receptet bakom den höga prestandan är enkel:

– Vi på Bahnhof äger själva vår infrastruktur, använder den senaste tekniken och stryper aldrig vår hårdvara. Vi levererar helt enkelt högsta prestanda till konkurrenskraftiga priser – dessutom med fullständig integritet för dig som kund. Vi tvekar aldrig att ta strid för våra kunders privatliv, säger Jon Karlung.

Just nu ingår gratis VPN i 6 månader för alla som beställer bredband!

Läs mer och beställ internet med sekretess på Bahnhof.fi, eller ring oss på 075-326 64 00!

Fler nyheter

Det här är Bahnhof

Bahnhof är en av Sveriges äldsta, och numera en av landets största, internetoperatörer. Bolaget grundades 1994 med en mycket tydlig filosofi: Bahnhof ska bygga på

Läs mer

Därför är kartan korrekt

Bahnhof har sitt huvudkontor i Sverige, men är ett internationellt bolag. Många av våra anställda är till exempel ukrainare. Vi är därför inte neutrala när

Läs mer