Uutiset

Bahnhof – vihdoinkin Suomessa!

Bahnhofin eri nopeuksien laajakaistapalveluita voi ostaa 31. tammikuuta alkaen niin yksityis- kuin yritysasiakkaat. Bahnhof pyrkii erottumaan muista toimijoista panostamalla tietoturvaan ja yksityisyydensuojaan sekä teknologisesti parhaisiin laitteisiin.

– Meille asiakkaiden tietoturva ja yksityisyys ovat äärimmäisen tärkeitä asioita, ja niihin keskitymme Suomessakin. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavat ja äärimmäisen nopeat yhteydet, joissa yksityisyydensuoja on keskiössä. Meiltä myös yksityishenkilöt voivat hankkia esimerkiksi VPN-yhteyden, ja yrityksille tarjoamme muun muassa tietoturvallisia pilvipalveluita vahvalla yksityisyydensuojalla, Bahnhofin toimitusjohtaja Jon Karlung kertoo.

– Perustamisvuodestaan 1994 asti Bahnhofin asiakkaat ovat Ruotsissa tyytyväisimpiä vuodesta toiseen, nyt haluamme tehdä saman Suomessa. Palvelemme suomalaisia asiakkaita myös suomeksi, Karlung kertoo.

Lisää uutisia

Tämä on Bahnhof

Bahnhof on yksi Ruotsin vanhimmista ja nykyään yksi maan suurimmista Internet-palveluntarjoajista. Yhtiö perustettiin vuonna 1994 hyvin selkeällä filosofialla: Bahnhof tulee rakentumaan vapaalle kommunikaatiolle irrallaan valtion

Lue lisää

Kyllä, kartta on tarkoituksenmukainen

Bahnhof on kansainvälinen yritys mutta pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa. Monet työntekijöistämme ovat esimerkiksi ukrainalaisia ja tämän vuoksi emme ole puolueettomia, kun kyse on Venäjän hyökkässodasta Ukrainaa

Lue lisää