Uutiset

Kyllä, kartta on tarkoituksenmukainen

Bahnhof on kansainvälinen yritys mutta pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa. Monet työntekijöistämme ovat esimerkiksi ukrainalaisia ja tämän vuoksi emme ole puolueettomia, kun kyse on Venäjän hyökkässodasta Ukrainaa vastaan.

Venäjä on hyökännyt useaan naapurimaahansa; Bulgariaan, Romaniaan, Tšekkoslovakiaan, Puolaan, Viroon, Latviaan, Liettuaan… ja Suomeen.  

Haluamme näyttää sotaa edeltäneellä Suomen kartalla sitä, miltä historia olisi voinut näyttää, jos Venäjä ei olisi yrittänyt vallata lisää alueita asevoimin. Millään maalla ei ole tällaista oikeutta – etenkään maalla, joka yrittää olla osa kansainvälistä yhteistyötä.

Bahnhof edustaa oikeudenmukaisuutta, vapautta sorrosta ja yksilön oikeutta digitaaliseen yksityisyyteen. Nämä ovat meidän perusarvoja, arvoja, joita voidaan soveltaa erinomaisesti myös politiikkaan.

Venäjä ei taistele vain tykeillä. He yrittävät myös siirtää rajoja verkossa. He rajoittavat Internetin käyttöä, estävät tiedonkulkua, kieltävät sanoja sekä sensuroivat uutisia. Mutta vapaalla Internetillä ei ole rajoja – ja se pelottaa Putinia. Vapaa tiedonkulku saa diktatuurit kaatumaan.

Lisää uutisia

Account Manager – Helsinki

Bahnhofista Bahnhof on vuonna 1994 perustettu internet- ja teleoperaattori, joka tarjoaa nopeita, turvallisia ja edullisia internet-palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille ympäri Pohjois-Euroopan. Olemme vahvasti sitoutuneita teknologiaan

Lue lisää

Tämä on Bahnhof

Bahnhof on yksi Ruotsin vanhimmista ja nykyään yksi maan suurimmista Internet-palveluntarjoajista. Yhtiö perustettiin vuonna 1994 hyvin selkeällä filosofialla: Bahnhof tulee rakentumaan vapaalle kommunikaatiolle irrallaan valtion

Lue lisää

Bahnhof – vihdoinkin Suomessa!

Bahnhofin eri nopeuksien laajakaistapalveluita voi ostaa 31. tammikuuta alkaen niin yksityis- kuin yritysasiakkaat. Bahnhof pyrkii erottumaan muista toimijoista panostamalla tietoturvaan ja yksityisyydensuojaan sekä teknologisesti parhaisiin

Lue lisää