Yksityisille

Opas - Aloita Internetin käyttö

Tämä opas koskee Internet-yhteyksiä 1 000 Mbit/s nopeuksiin asti.

Onko sinulla Bahnhofilta aiemmin hankittu verkkokaapeli tai muita laitteita? Poista nämä käytöstä, sillä niitä ei tarvita uuden reittitimesi kanssa.

1.

Yhdistä reititin

Kytke verkkokaapeli kuitupäätteestä reitittimeen (”WAN-portti”). Tarkista, että et kytke reititintä puhelinpistokkeeseen.

2.

Käynnistä reititin

Kytke reitittimen virtajohto ja käynnistä laite on/off -napista. Odota noin 20 minuuttia, jonka aikana reititin hakee asetuksia.

3.

Yhdistä verkkoon

Kun reitittimen valot eivät enää vilku, voit yhdistää tietokoneen/mobiililaitteen WiFi-verkkoon. Verkon nimi ja salasana (”WPA2 key”, ”WLAN key” tai ”Wireless key”) löytyy reitittimestä.

Nyt verkkoyhteytesi pitäisi toimia!

Haluatko lähettää reitittimesi takaisin?

Sinulla on palautusoikeus, jos reitittimesi ei toimi kuten pitää. Lähetä reititin takaisin sen mukana tulleessa pakkauksessa (muovi päällä). Reitittimen tulee olla uudenveroisessa kunnossa ja lähetetty 14 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut laitteen (maksat itse palautuskulut).

Palautusosoite:
Bahnhof AB
Box 930
781 29 Borlänge
Sverige

Ongelmia yhteydessä?

Usein laajakaistan ongelmat voidaan ratkaista sammuttamalla reititin, odottamalla 20 sekuntia ja käynnistämällä se uudelleen.

Soita meille numeroon 075 326 6400 tai ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.