Yksityisille

Tilaa julkinen IP

Julkista IP-osoitetta tarvitaan palveluille ja laitteille joihin tarvitset pääsyn ulkopuolelta, muualta Internetistä. Tällaisia palveluita ja laitteita voi olla esimerkiksi palvelin tai web-kamera.

Tilatessasi julkisen IP-osoitteen, meidän on tiedettävä sen laitteen IP-osoite ja MAC-osoite (fyysinen osoite), jonka olet liittänyt suoraan kuitupäätelaitteeseen.

Lue täältä lisää kuinka löydät IP- ja MAC-osoitteesi.

Lähetämme sinulle vahvistusviestin, kun olet lähettänyt lomakkeen meille. Ennen kuin voimme aktivoida IP-osoitteesi tulee sinun vastata lähettämäämme viestiin.