Uutiset

Yritysmyyjä, Suomi

Bahnhof on yksi Pohjolan todellisista Internetpioneereista. Perustamisvuodesta 1994 lähtien olemme kasvaneet yhdeksi Ruotsin suurimmista operaattoreista, asiakkaita on kertynyt puoli miljoonaa ja liikevaihtoa noin 200 miljoonaa euroa.

Syy on yksinkertainen. Yrityksenä taistelemme sananvapauden puolesta sekä oikeudesta digitaaliseen yksityisyyteen. Nämä eivät ole tyhjiä sanoja, vaan arvoja, jotka ohjaavat koko liiketoimintaamme ja kaikkia palveluitamme. Meidät on valittu vuodesta toiseen Ruotsin parhaaksi Internet-palveluntarjoajaksi ja meillä on markkinoiden ylivoimaisesti tyytyväisimmät asiakkaat.

Nyt on aika toistaa menestys myös Suomessa! Tämän vuoksi etsimme taitavia, IT-taitoja omaavia myyjiä, jotka voivat olla mukana rakentamassa Suomen johtavaa laajakaista-, konesali ja pilvipalveluntarjoajaa. Palveluita tarjotaan tietenkin molemmilla virallisilla kotimaisilla kielillä.

Sinusta

Olemme kiinnostuneita sinusta, joka olet hieman uudempi alalla, sekä sinusta, jolla on jo paljon kokemusta alalta, mutta haluaisit kehittää sekä teknisiä että myyntitaitojasi kanssamme. Sinulla tulee olla kokemusta alalta, joka liittyy laajakaistaverkko- tai datakeskusalaan jossain muodossa, mutta ei välttämättä itse myyjän työstä. Pääasia on se, että sinulla on taitotietoa Suomen telealasta, olet motivoitunut ja haluat kehittyä yhdessä Pohjoismaiden parhaimmassa myyntitiimissä! Jaat tietenkin saman arvopohjan kanssamme liittyen yksityisyyteen Internetissä.

Ymmärrät molempia virallisia kotimaisia kieliä. Osaat sekä myydä että palvella suomeksi ja ruotsiksi. Riippumatta omasta äidinkielestäsi käytät toista kieltä ilolla ja ylpeydellä.

Osana Bahnhofin myyntitiimiä työnkuvaasi kuuluu paljon henkilökohtaista vastuuta. Suunnittelet itse asiakastapaamisesi, kirjoitat omat tarjouksesi ja toteutat suuret kaupat aina loppuun asti. Sinua kannustaa ja inspiroi työmenetelmien kehittäminen sekä uusien myyntitapojen keksiminen. Työ on vaativaa mutta se antaa sinulle myös mahdollisuuden suunnitella omat työpäiväsi. Tärkein asia meille on se, millainen olet henkilönä.Olet motivoitunut, vastuuntuntoinen, positiivinen ja sosiaalinen henkilö, jolla on kykyä keksiä uudenlaisia ratkaisuja.

Työ sijoittuu pääosin pääkaupunkiseudulle (Uusimaa ja lähiympäristö) mutta työmatkat kuuluvat työnkuvaan. Työntekijänä pohjoismaisessa konsernissa tulet myös liikkumaan Suomen ja Ruotsin välillä, osallistuaksesi koulutuksiin ja verkostoituaksesi kollegoidesi kanssa.

Lue lisää osoitteesta www.bahnhof.fi

Muutamia esimerkkejä työtehtävistä

 • Asiakkuuksien hoitaminen
 • Kokouksien varaaminen
 • Esittelyt 
 • Tarjoustyö
 • Sopimusten tekeminen
 • Asiakaspalvelu

Edellytykset

 • Aikaisempi työkokemus verkko- tai datakeskusalalta
 • Hyvät ongelmanratkaisutaidot
 • Kiinnostus tekniikkaa kohtaan
 • Oma-aloitteisuus ja kaukonäköisyys
 • Hyvät sosiaaliset taidot
 • Kyky solmia sekä ylläpitää suhteita
 • Hyvät ruotsin, suomen ja englannin kielen puhe- ja kirjoitustaidot

Palkka

Kiinteä peruspalkka + provisio

Hakemus

Lähetä lyhyt ruotsinkielinen hakemuskirje ja CV osoitteeseen jobb@bahnhof.net viimeistään 10.6.2023 sekä kirjoita aihekenttään “Företagssäljare Finland”. Älä aikaile hakemuksesi jättämistä, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa

Myyntipäälikkömme Filip Berntsson antaa tarvittaessa lisätetoa työpaikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Puhelin: +46761110102 S-posti: filip.berntsson@bahnhof.net

Lisää uutisia

Myyjä Helsinki

Bahnhof on ruotsalainen Internet- ja teleoperaattori, joka tarjoaa turvallisia laajakaista- ja pilvipalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Juuri nyt laajenemme kansainvälisesti useaan eri maahan, minkä vuoksi etsimme

Lue lisää

Tämä on Bahnhof

Bahnhof on yksi Ruotsin vanhimmista ja nykyään yksi maan suurimmista Internet-palveluntarjoajista. Yhtiö perustettiin vuonna 1994 hyvin selkeällä filosofialla: Bahnhof tulee rakentumaan vapaalle kommunikaatiolle irrallaan valtion

Lue lisää

Kyllä, kartta on tarkoituksenmukainen

Bahnhof on kansainvälinen yritys mutta pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa. Monet työntekijöistämme ovat esimerkiksi ukrainalaisia ja tämän vuoksi emme ole puolueettomia, kun kyse on Venäjän hyökkässodasta Ukrainaa

Lue lisää

Bahnhof – vihdoinkin Suomessa!

Bahnhofin eri nopeuksien laajakaistapalveluita voi ostaa 31. tammikuuta alkaen niin yksityis- kuin yritysasiakkaat. Bahnhof pyrkii erottumaan muista toimijoista panostamalla tietoturvaan ja yksityisyydensuojaan sekä teknologisesti parhaisiin

Lue lisää