Nyheter

Företagssäljare, Finland

Bahnhof är en av Sveriges verkliga internetpionjärer. Från starten 1994 har vi växt till en av Sveriges största operatörer, med en halv miljon kunder i Sverige och en omsättning på strax under 200 miljoner euro. Vi har flera år i rad utsetts till Sveriges bästa internetleverantör, och vi har branschens nöjdaste kunder.

Anledningen är enkel. Vi är företaget som tar strid för integritet, yttrandefrihet och rätten till ett digitalt privatliv. Det är inte tomma ord, utan värderingar som genomsyrar hela vår verksamhet och våra tjänster. Vi utses år efter år till Sveriges bästa internetleverantör, och har branschens överlägset nöjdaste kunder.

Nu är det dags att upprepa succén i Finland! Vi söker därför skickliga, IT-kunniga säljare som vara med och bygga upp Finlands ledande bredbands-, colocation- och molntjänstleverantör. Självklart med service på bägge de inhemska språken.

Om dig

Vi vänder oss både till dig som är lite nyare i yrket, och dig som har mycket erfarenhet men vill utveckla dina teknik- och affärskunskaper tillsammans med oss. Du behöver ha branscherfarenhet av bredbandsnät eller datacenter i någon form, men inte nödvändigtvis som säljare. Huvudsaken är att du har kunskap om den finländska branschen, är motiverad och vill utvecklas tillsammans med ett av Sveriges bästa säljteam! Du ställer dig självklart bakom våra värdegrunder.

Du behärskar bägge de inhemska språken, och kan sälja och ge service både på finska och svenska. Oavsett ditt eget modersmål använder du det andra språket med eftertryck och glädje.

Att vara en del av Bahnhofs säljteam innebär mycket eget ansvar. Du planerar själv in kundmöten, skriver egna offerter och tar stora affärer hela vägen till avslut. Om du är rätt person sporras och inspireras du av att vidareutveckla arbetssätt och komma på nya säljmetoder. Arbetet är krävande, men det ger dig också frihet att själv planera och anpassa din arbetsdag. Det viktigaste för oss är att du har rätt personlighet. Du är en driven, ansvarsfull, positiv och social person med en förmåga att tänka ut nya lösningar.

Arbetet är huvudsakligen lokaliserat till huvudstadsregionen (Nyland med omnejd) men tjänsteresor förekommer. Som medarbetare i en nordisk koncern kommer du även röra dig mellan Sverige och Finland för att delta i utbildningar och nätverka med kollegor.

Arbetsuppgifter

 • Bearbetning av kunder
 • Mötesbokning
 • Presentation
 • Offertarbeten
 • Avtalsskrivning
 • Kundvård

Kunskapskrav

 • Branscherfarenhet av nät eller datacenter
 • God problemlösningsförmåga
 • Genuint teknikintresse
 • Initiativförmåga och framåtanda
 • Hög social kompetens
 • Förmåga att upprätta och bibehålla relationer
 • Goda kunskaper i svenska, finska och engelska, både i tal och skrift

Lön
Fast grundlön + provisionsbaserad ersättning.

Ansökan
Mejla ett kort personligt brev och din CV till jobb@bahnhof.net senast den 10 juli, och ange “Företagssäljare Finland” i ämnesraden. Vi tillsätter tjänster löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om tjänsten
Vid frågor, kontakta Filip Berntsson, försäljningschef, på +46 76-111 01 02 eller filip.berntsson@bahnhof.net.

Fler nyheter

Juniorsäljare Helsingfors

Bahnhof är en svensk internet- och telekomoperatör som tillhandahåller bredband och säkra molntjänster för företag och privatpersoner. Just nu expanderar vi internationellt på flera områden,

Läs mer

Det här är Bahnhof

Bahnhof är en av Sveriges äldsta, och numera en av landets största, internetoperatörer. Bolaget grundades 1994 med en mycket tydlig filosofi: Bahnhof ska bygga på

Läs mer

Därför är kartan korrekt

Bahnhof har sitt huvudkontor i Sverige, men är ett internationellt bolag. Många av våra anställda är till exempel ukrainare. Vi är därför inte neutrala när

Läs mer