Uutiset

Senior Account Manager – Helsinki

Bahnhof on kasvanut yhdeksi Ruotsin johtavista Internet- ja teleoperaattoreista, tarjoamalla teknologian kärjessä olevia verkkopalveluita yksityis- ja yritysasiakkaille. Meidät on valittu useana vuotena peräkkäin Ruotsin parhaimmaksi internetoperaattoriksi ja meillä on alan tyytyväisimmät asiakaat. Nyt matka jatkuu Suomessa! Etsimme tämän vuoksi motivoitunutta Account Manageriä rakentamaan Suomen johtavaa turvallisten laajakaista- ja pilvipalveluiden palveluntarjoajaa.

Työtehtävät
Vanhemman asiakasvastaavan rooli tulee olemaan ratkaisevassa asemassa, kun toimintamme laajenee Suomessa – tämä tulee vaatimaan suurta henkilökohtaista vastuuta sekä väsymätöntä draivia. Tavallisiin työtehtäviin kuuluu, esimerkiksi asiakastapaamisten suunnittelu, palveluiden esittely, sopimusehdotusten teko ja niin suurten kuin pientenkin kauppojen suorittaminen aina loppuun saakka. Rakennat ja hoidat jatkuvasti suhdetta suomalaisiin asiakkaisiimme, joten sosiaalinen kompetenssi ja näppituntuma ovat niitä, jotka tulevat olemaan ratkaisevia tässä tehtävässä menestymiselle.

Työpaikkasi tulee olemaan Helsingin keskustassa, Uudenmaankadulla sijaitsevassa toimistossamme, mutta työmatkat kuuluvat työnkuvaan. Työntekijänä pohjoismaisessa konsernissa tulet myös liikkumaan Suomen ja Ruotsin välillä, osallistuaksesi koulutuksiin ja verkostoituaksesi kollegoidesi kanssa.

Sinusta
Olet työskennellyt mielellään muutaman vuoden B2B-myynnin parissa ja tunnet nyt itsesi valmiiksi seuraavaan koitokseen. Myyntikokemuksen lisäksi laitamme suuren painoarvon henkilökohtaisille ominaisuuksillesi, sillä ne ovat ratkaisevassa asemassa siinä, tuletko onnistumaan roolissasi yrityksessämme. Ymmärrämme toki, että kaikkea ei voi heti osata – mutta sinulla tulee olla perustason liiketoimintaosaaminen ja tahto uuden oppimiseen.

Olet innovatiivinen, ratkaisukeskeinen ja kehität uusia ideoita sille, kuinka voimme kasvattaa markkinaosuuttamme Suomessa. Sinun tulee olla tuloskeskeinen ja pitää itsesi motivoituneena – et anna periksi, vaikka epäonnistuisit. Olet tietenkin myös tarkka työssäsi ja palvelukeskeinen kaikissa kontakteissa kollegoidesi ja asiakkaittesi kanssa.

Edellytykset
• Liiketoimintaosaaminen
• Oma-aloitteisuus ja kaukonäköisyys
• Hyvät sosiaaliset taidot
• Kyky sopia sekä ylläpitää suhteita
• Hyvät ongelmanratkaisutaidot
• Hyvät suomen ja englannin kielen puhe- ja kirjoitustaidot

Meriitit
• Aikaisempi työkokemus liittymä- ja nettipalveluista
• Työkokemus verkko- tai datakeskusalalta
• Ruotsin kielen taidot

Lisätietoa
Paikka: Helsinki, Uudenmaankatu 2
Palkka: Kiinteä peruspalkka + provisiopohjainen palkkio
Työsuhteen muoto: Vakuitunen työsuhde koeajalla

Bahnhofista
Bahnhof on vuonna 1994 perustettu internet- ja teleoperaattori, joka tarjoaa nopeita, turvallisia ja edullisia Internet-palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille ympäri maailman. Olemme vahvasti sitoutuneita teknologiaan ja yhteiskuntaan liittyviin asioihin ja meidät on valittu vuodesta toiseen Ruotsin parhaaksi Internet-palveluntarjoajaksi. Kaikki mitä teemme pohjautuu haluun suojella yksityisyyttä ja vapautta verkossa samalla, kun toimitamme markkinoiden parhaita palveluita. Bahnhofin toimipaikkoja sijaitsee Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössa, Uumajassa, Borlängessä, Kiovassa ja Helsingissä.

Hakemus
Lähetä lyhyt englannin- tai ruotsinkielinen hakemuskirje ja CV osoitteeseen jobb@bahnhof.net viimeistään 25. helmikuuta ja kirjoita aihekenttään “Senior Account Manager Finland”. Älä aikaile hakemuksesi jättämistä, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysymyksiä työpaikasta
Country Manager Finland, Jaan Hirsch, antaa tarvittaessa lisätietoa työpaikkaan liittyvissä kysymyksissä.
Puhelin: +46(0)720554531
S-posti: jaan.hirsch@bahnhof.net

Lisää uutisia

Account Manager – Helsinki

Bahnhof on kasvanut yhdeksi Ruotsin johtavista Internet- ja teleoperaattoreista, tarjoamalla teknologian kärjessä olevia verkkopalveluita yksityis- ja yritysasiakkaille. Meidät on valittu useana vuotena peräkkäin Ruotsin parhaimmaksi

Lue lisää

Tämä on Bahnhof

Bahnhof on yksi Ruotsin vanhimmista ja nykyään yksi maan suurimmista Internet-palveluntarjoajista. Yhtiö perustettiin vuonna 1994 hyvin selkeällä filosofialla: Bahnhof tulee rakentumaan vapaalle kommunikaatiolle irrallaan valtion

Lue lisää

Kyllä, kartta on tarkoituksenmukainen

Bahnhof on kansainvälinen yritys mutta pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa. Monet työntekijöistämme ovat esimerkiksi ukrainalaisia ja tämän vuoksi emme ole puolueettomia, kun kyse on Venäjän hyökkässodasta Ukrainaa

Lue lisää

Bahnhof – vihdoinkin Suomessa!

Bahnhofin eri nopeuksien laajakaistapalveluita voi ostaa 31. tammikuuta alkaen niin yksityis- kuin yritysasiakkaat. Bahnhof pyrkii erottumaan muista toimijoista panostamalla tietoturvaan ja yksityisyydensuojaan sekä teknologisesti parhaisiin

Lue lisää