Uutiset

Account Manager – Helsinki

Bahnhof on kasvanut yhdeksi Ruotsin johtavista Internet- ja teleoperaattoreista, tarjoamalla teknologian kärjessä olevia verkkopalveluita yksityis- ja yritysasiakkaille. Meidät on valittu useana vuotena peräkkäin Ruotsin parhaimmaksi internetoperaattoriksi ja meillä on alan tyytyväisimmät asiakaat. Nyt matka jatkuu Suomessa! Etsimme tämän vuoksi motivoitunutta Account Manageriä rakentamaan Suomen johtavaa turvallisten laajakaista- ja pilvipalveluiden palveluntarjoajaa.

Työtehtäväsi
Tämä on täydellinen rooli sinulle, joka haluaa kehittyä IT-myynnin saralla ja joka etsii mahdollisuutta työskennellä suurempien yritysiasiakkaiden kanssa. Tulet saamaan ison vastuun hoitaessasi itsenäisesti myyntiprosesseja – kaikki alkaen tarjousten tekemisestä siihen, että teet räätälöityjä tarjouksia sekä kirjoitat että neuvottelet sopimuksia asiakkaiden kanssa.
Bahnhofilla saat peruspalkan lisäksi provision, joka seuraa omaa kehitystäsi. Pystyt nopeasti rakentamaaan oman vahvan asiakaskunnan, joka hyödyttää myyntituloksiasi ja antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan palkkakehitykseen.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta palveluammatista (liike/myynti jne.)
  • Kiinnostusta tekniikkaa kohtaan
  • Pelkäämättömyyttä ja oma-alotteisuutta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Hyviä kontaktien luomistaitoja

Meriitit

  • Kokemusta puhelinmyynnistä
  • Kokemusta liittymä- ja tekniikkapalveluista

Pidämme erittäin tärkeänä henkilökohtaisia ominaisuuksiasi, sillä ne ovat ratkaisevassa asemassa menestyäksesi työtehtävässäsi ja yrityksessämme. Ymmärrämme toki, että kaikkea ei voi heti osata – mutta sinulla tulee olla tahto uuden oppimiseen. Tämän vuoksi etsimme henkilöä, joka on sitoutunut, innokas ja haluaa kehittyä. Olet tietenkin tarkka työssäsi ja palvelukeskeinen kaikissa kontakteissa kollegoidesi ja asiakkaittesi kanssa.

Lisätietoa
Paikka: Helsinki, Uudenmaankatu 2
Palkka: Kiinteä peruspalkka + provisio
Työsuhteen muoto: Vakuitunen työsuhde koeajalla

Bahnhofista
Bahnhof on vuonna 1994 perustettu internet- ja teleoperaattori, joka tarjoaa nopeita, turvallisia ja edullisia Internet-palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille ympäri maailman. Olemme vahvasti sitoutuneita teknologiaan ja yhteiskuntaan liittyviin asioihin ja meidät on valittu vuodesta toiseen Ruotsin parhaaksi Internet-palveluntarjoajaksi. Kaikki mitä teemme pohjautuu haluun suojella yksityisyyttä ja vapautta verkossa samalla, kun toimitamme markkinoiden parhaita palveluita. Bahnhofin toimipaikkoja sijaitsee Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössa, Uumajassa, Borlängessä, Kiovassa ja Helsingissä.

Hakemus
Lähetä lyhyt enganninkielinen hakemuskirje ja CV osoitteeseen jobb@bahnhof.net viimeistään 21.02.2024 sekä kirjoita aihekenttään “Företagssäljare Finland”. Älä aikaile hakemuksesi jättämistä, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kysymyksiä työpaikasta
Yhteydenotot ensisijaisesti:
Country Manager Finland, Jaan Hirsch
Puhelin: +46 720554531
S-posti: jaan.hirsch@bahnhof.net
Tarvittaessa kysymyksiin vastaa:
Head of sales, Robin Mattisson
S-posti: robin.mattisson@bahnhof.net

Lisää uutisia

Senior Account Manager – Helsinki

Bahnhof on kasvanut yhdeksi Ruotsin johtavista Internet- ja teleoperaattoreista, tarjoamalla teknologian kärjessä olevia verkkopalveluita yksityis- ja yritysasiakkaille. Meidät on valittu useana vuotena peräkkäin Ruotsin parhaimmaksi

Lue lisää

Tämä on Bahnhof

Bahnhof on yksi Ruotsin vanhimmista ja nykyään yksi maan suurimmista Internet-palveluntarjoajista. Yhtiö perustettiin vuonna 1994 hyvin selkeällä filosofialla: Bahnhof tulee rakentumaan vapaalle kommunikaatiolle irrallaan valtion

Lue lisää

Kyllä, kartta on tarkoituksenmukainen

Bahnhof on kansainvälinen yritys mutta pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa. Monet työntekijöistämme ovat esimerkiksi ukrainalaisia ja tämän vuoksi emme ole puolueettomia, kun kyse on Venäjän hyökkässodasta Ukrainaa

Lue lisää

Bahnhof – vihdoinkin Suomessa!

Bahnhofin eri nopeuksien laajakaistapalveluita voi ostaa 31. tammikuuta alkaen niin yksityis- kuin yritysasiakkaat. Bahnhof pyrkii erottumaan muista toimijoista panostamalla tietoturvaan ja yksityisyydensuojaan sekä teknologisesti parhaisiin

Lue lisää