Uutiset

Account Manager – Helsinki

Bahnhofista

Bahnhof on vuonna 1994 perustettu internet- ja teleoperaattori, joka tarjoaa nopeita, turvallisia ja edullisia internet-palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille ympäri Pohjois-Euroopan. Olemme vahvasti sitoutuneita teknologiaan ja yhteiskuntaan liittyviin asioihin. Meidät on valittu useana vuotena Ruotsin parhaaksi internet-operaattoriksi, ja meillä on alalla Ruotsin tyytyväisimmät asiakkaat. Kaikki mitä teemme pohjautuu haluun suojella yksityisyyttä ja vapautta verkossa samalla, kun toimitamme markkinoiden parhaita palveluita. Nyt toimintamme laajenee myös Suomessa!

Bahnhofin toimipaikkoja sijaitsee Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Uumajassa, Borlängessä, Kiovassa, Kööpenhaminassa sekä Helsingissä.

Account Manager

Oletko jo meritoitunut, uusia haasteita kaipaava B2B myynnin ammattilainen tai myyntiuraasi rakentamassa oleva nouseva tähti? Etsimme nyt aktiivista ja motivoitunutta Account Manageria rakentamaan yhdessä tiimimme kanssa Suomen johtavaa turvallisten laajakaista- ja pilvipalveluiden palveluntarjoajaa.

Rooli on täydellinen, kun haluat kehittyä myynnin saralla ja etsit mahdollisuutta työskennellä suurempien yritysasiakkaiden parissa. Tulet saamaan suuren vastuun hoitaessasi asiakkuuksia läpi myyntiprosessin alkaen kontaktoinnista ja tarjousten tekemisestä siihen, että viimeistelet sopimukset ja huolehdit asiakkuudesta jatkossa. Asiakaskontaktointia ja myyntiä tehdään esimerkiksi puhelimitse, sähköpostitse sekä asiakastapaamisilla etänä ja paikan päällä.

Meille tärkeää on persoonasi ja se, että olet motivoitunut oppimaan, kehittymään sekä kasvamaan rooliisi laittaen itsesi likoon.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta palvelumyynnistä, yritysmyyntitausta katsotaan eduksi
  • Kiinnostusta ja kokemusta tekniikasta sekä liittymäpalveluista
  • Itseohjautuvuutta, aktiivisuutta ja tavoitteellisuutta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Kokemus puhelimitse tehtävästä myynnistä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

  • Hyvän kiinteän pohjapalkan, jonka lisäksi saat kannustavan provision myynnistäsi
  • Hyvinvointiedun
  • Erinomaisen mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa Suomen tiimiämme
  • Toimiston keskeisen sijainnin Helsingin keskustassa
  • Kattavan perehdytyksen ja tiimin täyden tuen

Lisätietoa
Paikka: Uudenmaankatu 2, 00120 Helsinki
Palkka: Kiinteä peruspalkka + provisio
Työsuhteen muoto: Vakituinen työsuhde koeajalla

Hakemus
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen antti.vanhanen@bahnhof.net viimeistään 19.06.2024 mennessä ja lisää otsikkoon “Hakemus: Account Manager”. Älä kuitenkaan jää odottelemaan sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Regional Manager Finland, Antti Vanhanen
Puhelin: 044 7705 116
Sähköposti: antti.vanhanen@bahnhof.net

Lisää uutisia

Tämä on Bahnhof

Bahnhof on yksi Ruotsin vanhimmista ja nykyään yksi maan suurimmista Internet-palveluntarjoajista. Yhtiö perustettiin vuonna 1994 hyvin selkeällä filosofialla: Bahnhof tulee rakentumaan vapaalle kommunikaatiolle irrallaan valtion

Lue lisää

Kyllä, kartta on tarkoituksenmukainen

Bahnhof on kansainvälinen yritys mutta pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa. Monet työntekijöistämme ovat esimerkiksi ukrainalaisia ja tämän vuoksi emme ole puolueettomia, kun kyse on Venäjän hyökkässodasta Ukrainaa

Lue lisää

Bahnhof – vihdoinkin Suomessa!

Bahnhofin eri nopeuksien laajakaistapalveluita voi ostaa 31. tammikuuta alkaen niin yksityis- kuin yritysasiakkaat. Bahnhof pyrkii erottumaan muista toimijoista panostamalla tietoturvaan ja yksityisyydensuojaan sekä teknologisesti parhaisiin

Lue lisää